Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Flygdagen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Gooodmorgon!

Nu börjar äntligen pirret inför hemresan komma. Jag tror inte jag har fattat tidigar att jag verkligen ska HEM men nu när det bara är några timmar kvar börjar det kännas. Iiiiih! Svensk sommar! Finns det något bättre?

Idag står det mycket på schemat; hämta min borttappade mobil i Chelsea, sätta upp AC:n (hjälp!), tvätta de sista sängkläderna, åka upp till Times Square och köpa present till en viss lillebror etc. etc. Tänkte också hinna med ett snabbt besök på salong Avalon för att bli lite sommarfin.

Runt 5 PM kommer familjen som ska bo hos oss i sommar så då hjälper vi dem in i lägenheten och sen måste vi åka direkt till flygplatsen. Håll nu alla tummar och tår för att planet är i tid och att vi inte blir strandade på JFK på grund av askmolnet.

Ska försöka uppdatera lite under dagen när jag har tid men annars; ses i Sverige!!

(by the way, så här ser mina betyg ut för den här terminen. Är riktigt nöjd med mig själv måste jag säga. Nu väntar jag bara på resultatet på två mer kurser och jag hoppas att dom har gått lika bra)


Michelle

bra jobbat Sofie! Vi ses i sommar! :) kram

2011-05-25, 17:58:28
Hemsida: http://michepiche.blogg.se/
jessy(:

oh, nu blev man lite nyfiken på va de kostar att hyra t.ex en vecka i NY på sommaren :)



hoppas flygningen går bra :)

2011-05-25, 21:49:53
Hemsida: http://plumbob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback