Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Våfflor och godis

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
Träffade gulliga Sabina på Sockerbit där vi köpte var sin påse godis. Pratade med en av ägarna jag inte träffade när jag var där sist, han var supertrevlig och erbjöd att ta en bild på oss båda. Blev inte mitt vackraste jag direkt, men härligt allt det färgglada godiset. Efteråt gick vi till Pain Quotidien där vi åt var sin belgian waffle (det var ju faktiskt våffeldagen igår), drack kaffe/te och pratade. Sabina har full koll på vintageshopping i Williamsburg och hon lovade att ta med mig en dag och visa alla smultronställen, ser fram emot det! När vi lämnade och hunnit gå en bit kom jag på att jag glömt min godispåse på caféet (ve och fasa!) så vi var tvugna att gå tillbaka igen. Som tur var hade personalen sparat den. Hade blivt så himla ledsen annars.

Skulle ju träffa Lois och Signe nu men de insåg att de har alldeles för mycket plugg inför deras midterm, så vi gör det en annan dag istället. Så nu sitter jag hemma och väntar på att Filippa kommer hem från sin flea market-runda så att vi kan göra nåt mysigt.




Marie

Åh, en svensk godisbutik? När jag bodde i hände det att vi vallfärdade till den svenska godisbutiken där, helt sjukt vad man uppskattade det då.

2011-03-28, 08:05:41
Hemsida: http://elinmaries.blogg.se/
Ida we

Nice att man kan få tag på vanligt hederligt lösgodis i USA ändå! Hah :) Och riktigt riktigt nice med New York över huvud taget!

2011-03-28, 08:58:38
Hemsida: http://idawe.blogg.se/
Malin

Åhh så gott. Häftigt att det går att få tag på svenskt godis. Kram

2011-03-28, 12:02:25
Hemsida: http://malinshi.blogg.se/
MK - mode - inspiration - outfits blogg mm

heej. Du har en jätte fin blogg!

*Roligt att leva i NY. Ditt ska jag också flytta när jag blir stor, får vänta många år tills jag flyttar ditt. Min dröm är också att jobba i en mode tidning, Du har det säkert jätte roligt i NY.



När du flytta ditt åkte du först ditt och sökte jobb sen flytta?.



2011-03-28, 17:41:40
Hemsida: http://marinakourkis.blogg.se/
Daniella

Åh vad mysigt det ser ut!



Mina kusiner bor i New York och funderar på att åka dit snart. Finns det något du kan tipsa om? :)

2011-03-29, 15:19:41
Hemsida: http://eastwest.blogg.se/
Malin

Guud, finns det en godis affär med svenskt godis i New York! Jag tar bästa första flyget från CA imorgon!

2011-03-30, 05:09:14
Hemsida: http://malinjelk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback