Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Chelsea flowers & lägenhetsuthyrning

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer


Vi sitter och försöker planera hur vi ska hyra ut vår lägenhet i sommar. Eftersom vår lägenhet är stor och ligger perfekt mitt i West Village borde det inte vara några problem.

Är det någon som känner någon som kan vara intresserad av att komma till New York i sommar och hyra en härlig, fräsch lägenhet med privat takterrass och gångavstånd till det bästa av Manhattan - skicka iväg ett mail till [email protected]

Dragi

Hej hej. Hur länge hade ni tänkt hyra ut eran lgh? Jag går en kortare modeutb i malmö och funderar på att söka praktik i NY i sommar för att få lite mer att adda på mitt cv. Läste i ett tidigare inlägg att din hyra ligger på 8000kr..är det bara din del eller totalt för lghn? Kommer inte in på min mail just nu därför skrev jag här haha. Har säkert en miljon frågor men tänkte bara skriva lite kort här. Hittade din blogg av en slump INNAN den hamnade på blogg.se startsida hehe. Mycket trevlig läsning =)

2011-03-30, 21:14:56
Hemsida: http://dragi.blogg.se/
Www.alexandrastyle.se

Älskar NY, underbar blogg för mig som saknar NY trots endast mina 5 dagar där. Hade känts hyrt lägenheten men har tyvärr andra planer...Får njuta av ditt New York så länge:)))!



Www.alexandrastyle.se

2011-03-30, 23:25:39
Hemsida: http://Www.alexandrastyle.se
Kajsa

åh. fin bild. får sommarkänslor !

2011-03-30, 23:40:31
Hemsida: http://kajsha.blogg.se/
Michelle

såg din blogg på blogg.se wow sofie!! kul att det går så bra för dig! :) är själv i ett stadie där jag försöker utveckla min blogg och göra den stor. ett steg är mina fredagstävlingar som jag tänkte dra igång med.



jag lottar ut skönhetsprodukter, smink etc från eleven.se, nuxe, smashbox, too faced, lee stafford varje fredag från och med imorn. tävlingen avslutas efter kl 00.00 på lördag.



välkommen in till min blogg och tävla! :)

2011-03-30, 23:58:00
Hemsida: http://michepiche.blogg.se/
Michaela | Vägen till uska, bloggdesign, foto & vardagsliv

underbart och se så vackra blommor! :)

2011-03-31, 14:42:49
Hemsida: http://soeticz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback