Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Dark Chanel

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
På tal om Chanel. När jag tittade igenom deras FW11-kollektion fascinerades jag inte så mycket av kollektionen i sig (som måste slagit rekord på FGR i hat-kommentarer) utan av bakgrunden, en dagen-efter-domedagen-miljö som verkligen förstärkte klädernas budskap och la en mystisk, mörk hinna över hela presentationen. Tyvärr det enda intressanta med kollektionen, som i övrigt mest bestod av opropertioneliga och rent sagt osmickrande plagg.


Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Kläderna är fula men bakgrunden gör att det ser originellt ut.

2011-03-11, 08:47:11
Hemsida: http://hannafialotta.blogg.se/
Sofie i San Francisco

Medeltidsveckan?

2011-03-11, 09:56:18
Hemsida: http://scienceandletters.tumblr.com/
zeppa

oj, oj... nu blir man kanske "hatad"... jag gillar dessa outfits, speciellt den mittersta! Kanske att man behöver vara länkad till typ "on the wild side", för att få skönhetsperspektiv på denna stil?

2011-03-12, 12:46:24
zeppa

OBS... tillrättalägger kommentar, den vänstra bilden, det gillar jag, den mittersta sådär och den högra gillar jag INTE... så är det!

2011-03-12, 12:48:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback