Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tisdagsstädning

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Vaknade tidigt imorse. Det blir så väldigt ljust på mitt rum att jag vaknar av mig själv, men jag tycker att det är ganska härligt faktiskt. Solen sken, himlen var blå och utanför hörde man ljud från ett New York som höll på att vakna till liv, man kan definitivt vakna på sämre sätt. Gick till skolan och hade min Direct Marketing-lektion. Nästa vecka har vi mid-term och eftersom läraren är sträng kommer det nog bli ganska krävande, lika bra att börja plugga så snart som möjligt. I skolan bjöd de på gratis varma drycker och jag valde en kopp varm choklad för en gångs skull. Hade glömt hur gott det kan vara, riktig barndomsnostalgi!

När jag kom hem körde vi ett storstädningsryck i lägenheten. Att bo tre personer i en lägenhet skapar rätt mycket smuts och damm, så det var skönt att äntligen få städa ut ordentligt. Nu skiner vårt badrum och kök igen!

Måste sätta mig med lite läxor nu tror jag, har lektion senare ikväll också. Ciao!


Skinande rent!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback