Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tack, blogg.se

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer


Tyckte val att det var nagot underligt nar jag plotsligt fatt 15 kommentarer pa mitt senaste inlagg, jag som brukar fa  typ hogst 2 stycken. Min syster upptackte att jag ar pa framsidan pa Blogg.se, wie vad roligt!

Valkomna ni allihop som hittat hit, ska gora mitt basta for att svara pa alla fragor och uppdatera med roliga bilder och upplevelser harifran New York City!

Men forst.. mordande trakig mattelektion :(

Olga

Hej!

Måste säga att jag läst igenom din blogg bak till oktober. Har några frågor som jag undrar om du skulle vilja svara på? Det är nämligen så att jag VILL flytta till New york. Jag vill bo där men jag vet inte vad jag vill "göra", vad jag ska studera för något.. hur kom du till New york? Hur mycket kostar det i månaden att bo där på ett ungefär?

2011-03-14, 18:08:30
lala

åh vilken härlig blogg, jag som letat runt efter ny blogginspiration så länge. tack! här tänker jag nog stanna till fler gånger (:

2011-03-14, 21:21:55
Hemsida: http://wherestarsaremade.blogg.se/
Filippa

Min dröm är att flytta till New York! Kan du inte berätta lite mer om hur det är att bo där? :)

2011-03-16, 17:14:18
Hemsida: http://sistersinpoc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback