Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Sen födelsedagspresent

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
ÄNTLIGEN har paketet till min pojkvän kommit fram till Stockholm! Han fyllde år den 4 mars och jag skickade en present via USPS ca en vecka innan det. Självklart räknade jag inte med att det skulle komma fram i tid, men att det skulle ta så här lång tid trodde jag inte. Dessutom hamnade paktetet på helt fel adress, så han fick vänta ytterligare några dagar innan han kunde öppna det. Nåja, det kom fram, han blev glad och det är huvudsaken. Presenten var en dubbelknäppt stickad tröja från Lucky Brand som jag köpte i Soho för ett par veckor sedan. Kommer bli jättefin på honom.


Viktoria

Är det inte sjukt jobbigt att ha sin pojkvän på andra sidan jorden? jag vet i alla fall att jag aldrig hade klarat det... kan ju även passa på att säga att din blogg är super :)

2011-03-17, 12:06:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback