Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Prov avklarat

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Tjolahopp.

Provet idag var svårt att tyda. Mycket tänka-själv och "nämn allt du kan om detta ämnet"-frågor, så det är svårt att veta hur bra/dåligt det gick. Magkänslan säger bra men det får helt enkelt visa sig nästa vecka när vi får tillbaka det. Skönt att ha det gjort i alla fall!

Sedan jag kom hem har jag ätit lunch och pluggat till nästa prov imorgon. Det är lite svårt att koncentera mig eftersom jag har spänningshuvudvärk så jag har lagt mig i sängen för att vila en stund. Jag haft ont i huvudet nu i två dagar. Hoppas att det beror på att jag glömde sova med min bettskena i förrgår och inte, det jag är rädd för, att jag ser dåligt. Har verkligen ingen lust att skaffa glasögon.

Ikväll äter vi middag på Abe's. Härligt med lite god lyxmat! Sen blir det SL en stund tror jag, dock inte för sent eftersom jag har massa plugg imorgon.


Åsa

Vad är SL för nåt? :)



Såg att du är från Helsingborg, är också född och uppvuxen där! Var i New York i somras och efter det sökte jag på folk som bloggar från NY och hittade dig. Är lite lätt avis på ditt liv faktiskt ;)

2011-03-23, 14:28:52
Hemsida: http://ausas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback