Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Nyinflyttad

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer


Lite dålig uppdatering på sistone men så är det när man upptagen med att flytta. Igår blev West Village mitt hem och Karin & Filippa mina nya rumskompisar. Det känns bättre och bättre för varje minut som går måste jag säga. När jag gick hem från skolan på Bleecker Street i strålande solsken och tittade i de fina små butikernas skyltfönster kände jag att jag verkligen kommer trivas bra.

Ungefär som på bilden ovan såg mitt rum ut tidigare idag. Nu har jag städat en del, fått upp mitt skrivbord osv. så att det ser lite representabelt ut. På fredag levereras säng och bokhylla från IKEA och så länge sover jag på luftmadrass (som jag självklart lyckades sticka en nål i det första jag gjorde, men den verkar ha klarat sig). Det kommer bli så mysigt! Måste dock köpa gardiner för mitt rum fullkomligt badar i morgonsol när man vaknar. Visserligen härligt, men lite irriterande när klockan är sju på morgonen och man bara vill sova.

Har fått en massa skolarbete till nästa vecka så kvällen har spenderats med plugg. Börjar få lite ont i magen, hoppas det inte är samma magsjuka som Elli hade tidigare i veckan. Nu ska jag lägga mig på min luftmadrass och sova gott. Godnatt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback