Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mitt rum på 41 Carmine St

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Ni har ju redan sett lite sneak-peaks men här kommer några bilder på mitt rum så som det ser ut för tillfället. Känner mig ganska färdig med det, förutom väggdekorationer etc. som får komma efterhand. Det är väldigt mysigt och jag börjar känna mig mer och mer hemma. Elin och Johanna var här på besök för en stund sen, och jag gav dem en stolt liten visning runt i lägenheten.


Jag älskar det röda teglet som täcker hela den vänstra väggen i rummet. Känns väldigt New York-igt.



På IKEA igår köpte jag bland annat det lilla rosa nattduksbordet och färgglada påslakanet. Min filosofi är att alltid bo i ett rum med mycket ljusa och härliga färger, för då tror jag att man själv får en positiv inställning till saker och ting.


Köpte även gardiner igår. Förhoppningsvis ska jag nu slippa att vakna klockan sju på morgonen av att solen står rakt in i rummet. Även om de är vita ger de nog lite protection hoppas jag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback