Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mint chocolate chip

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Nu ska jag snart möta upp Sabina. Hon gick också på ProCivitas fast i Växjö och jobbar som modell här i New York. Vi ska först gå till Sockerbit och köpa lite hederligt svensk lördagsgodis, sen ta en frukost/fika/brunch någonstans här i West Village. Lite senare ska jag träffa två fellow FIT-studenter, Lois och Signe, för en lunch, och senare hoppas jag på att mina tjejer från 33rd street kommer och hälsar på. En helbokad dag, med andra ord.

Förresten, jag berättade ju häromdagen och det supergoda tuggummit Extra Dessert Delights med smak av Key Lime Pie. Well, när jag skulle köpa det igår var det slut. Istället fanns det en annan variant smaksatt Mint Chocolate Chip. Var bara tvungen att prova. Inte lika gott som det första tycker jag, men om du tyckar om Marianne-godis och After Eight kan detta nog vara en hit:


Sara

Nom nom för Marieanne!!

2011-03-27, 19:30:12
Hemsida: http://littlenova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback