Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Master of photography

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

Träffade Elin igår på Avenue. Vi bodde tillsammans de första veckorna jag var här och har inte sett henne på jättelänge, så det var superkul. Bad om att föreviga stunden, men det var inte direkt en mästerfotograf vi hade att göra med märkte jag idag!

Kul kväll igår. På Bunker Bar var det fullt så de släppte bara in om man spenderade 1500 dollar, så vi sa tack och hej o stack till en bar istället. Där stötte jag på kvällens skummaste; en kort liten gubbe med perfekt runt huvud (seriöst, som en fotboll!) som blev helt besatt av min pälsjacka. I flera minuter stod han och klappade på den, och till slut började han gnida sitt skalliga huvud mot den. Kunde inte annat än skratta, riktigt skum typ. Efter det gick vi som sagt till Avenue och dansade innan sen hemgång.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback