Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Kill me slowly

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Kom precis ut fran mattelektionen. Gud, man avlider nastan varje gang. Jag tycker om matte och har alltid varit ganska duktig pa det, men det har tar verkligen alla priser i trakighet man kan tanka sig.
Var larare ar en typisk datanord/mattegeni som har ett IQ pa 180 eller nagot, men EQ pa -50; alltsa ingen pedagogisk gen over huvud taget. Han rabblar och rabblar, overkomplicerar och overforklarar. En lektion som vanligtvis skulle kunna vara klar pa 45 minuter tar honom 2,5 timme (yes, har pa FIT har vi 3-timmarslektioner). Nastan hela tiden satt jag och laste min True Blood-bok istallet, fick tiden att ga lite snabbare. Han ar sa inne i sina egna sma calculations att han inte market nagot.

Sa om nagon av er ska borja pa Fashion Institute of Technology och maste valja Statistics, be mig om tips pa vilken larare ni INTE ska valja.

Nu ar det en lektion kvar, Retail Management, och sen ska jag hem till min fina lagenhet och mina fina rumskompisar!


EVELINA

en såndär bild kommer jag också att ta snart, snyyyyyggt

2011-03-14, 21:55:28
Hemsida: http://www.sn.se/snus/bloggar/evelina
Aida

Konstig fråga - MEN! Vad heter typsnittet där det står Sofie på din header? :D



Tacksam för svar!

2011-03-14, 22:26:30
Sara

Har precis börjat läsa din blogg! Kan du inte i ett inlägg berätta vad du gör i New York? Och gärna också hur det är att bo där osv :)

2011-03-15, 11:27:15
Hemsida: http://littlenova.blogg.se/
Filippa

Kan inte du skriva ett inlägg om hur det är att plugga på Fashion Institute of Technology? :D

2011-03-16, 21:25:55
Hemsida: http://sistersinpoc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback