Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Kändis-spotting

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer



Kvällen slutade rätt tidigt idag. Var sjukt trött efter dagens tidiga uppvaknade, nervositet och prov så det är rätt skönt att ligga hemma i sängen redan kvart över två. Lite god mat, trevligt sällskap och dans var dock kul och precis vad jag behövde.

Både Abe's och SL var ovanligt kändistätt idag. Både Gossip Girl-Reina (den nya tjejen i serien som blir tillsammans med Chuck och sen Nate, eller hur det nu var) och Chuck Bass (vad heter han i verkligheten?) var där, tillsammans med Victoria's Secret-modellen Selita Ebanks och en sångerska jag kände igen men inte kunde namnet på. Bestämde mig för att vara lite creepy och tog en stalkerbild:


Emma

Åh vad kul, jag som kan vara liiite kändiskåt ibland hehe

2011-03-30, 12:19:05
Hemsida: http://yamma.se/
Adisa

Chuck heter Ed Westwick i verkligheten =) Det är ju honom du skulle ta foto på!! Hhehhe =) Va roligt att se tjejerna med.

2011-03-30, 22:13:20
Hemsida: http://fashionwife.blogg.se/
Linnéa

Åh, när jag var i New York struttade Jenny Humphrey från Gossip Girl förbi. Var första dagen jag var där och det kändes lite glamoröst att se en kändis sådär första dagen :)

2011-03-31, 05:02:48
Hemsida: http://ppetite.blogg,se
Jenna

Ååååhhh! Va avensjuk jag blir på dig, chuck bass - vilken pudding!!! Han heter förresten Ed Westwick i verkligheten, såååååå snygg!!

2011-04-01, 11:32:07
amanda

åh haha det är kul med kändisar, även om man känner sig lite fjantig. träffade jimmy choo igår, det var lite häftigt!

2011-04-01, 17:22:37
Hemsida: http://ataleworthtelling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback