Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Feathers

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Och så var även den här helgen slut. Tiden går så fort här, det är nästan obehagligt. Var det inte bara några dagar sedan det var januari?

Idag gick jag upp tidigt och pluggade en stund. När jag blivit riktigt uttråkad bestämde jag mig för att gå ut och handla mat inför veckan. Gick förbi Rugby på vägen och hälsade på söta Isabelle som jobbar där. Vi träffades i Brooklyn i torsdags, på St Patrick's Day-festen. Hon är svensk men har amerikanskt medborgarskap och kan alltså jobba heltid. Supergullig är hon och vi bestämde att vi ska ses lite senare i veckan också.

När jag gick ifrån Rugby fick jag plötsligt ett sånt otroligt shoppingsug. Gick in i alla butiker i närheten av Union Square och det slutade med att jag shoppade en del på H&M. Måste faktiskt försöka skärpa mig, kan inte slösa pengar på det där viset hela tiden.. Anyways, gick och handlade mat till slut och sen hem. Där hade det tydligen varit lite (ytterst lite, dock) dramatik över vart jag var någonstans. Jag hade inte haft min mobil med mig och bara sagt att jag skulle "gå och handla". Eftersom jag var borta i typ fyra timmar blev de lite fundersamma. Fick ett oroligt samtal från Elin som ryktesvägar hade hört om mitt försvinnande. Nåväl, slutet gott allting gott. Nu är det dags för matlagning!


Bland annat detta köpte jag idag på H&M.

Anonym

solisarna tror jag att jag också har:)

2011-03-21, 03:59:32
Hemsida: http://Karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback