Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fashion speakers at FIT

Skriven .
Placerad i "Fashion, "
1 kommentarer
Jag snubblade in på Saras blogg och läste att hon häromdagen varit på en föreläsning av Garance Doré på min skola. Först blev jag riktigt irriterad på mig själv, hur kunde jag missa det här? Det hade varit jätteintressant att se Garance föreläsa och nu har jag missat det. För er som inte vet är hon en illustrator-gone-blogger, gift med välkända fotografen Scott Schuman a.k.a. The Sartorialist.

Men, efter en stunds research upptäckte jag att den här bara var en i en serie av föreläsningar under titeln Faces & Places in Fashion. Under hela vårterminen kommer olika personer komma och berätta om sina yrken, bland andra kommer Nigel Barker (fotograf känd från America's Next Top Model) den 2 maj. Så jag ska definitivt försöka gå på några av dem de kommande veckorna.


Sandra

Å vad kul! :)

2011-03-25, 20:28:21
Hemsida: http://aprilhimlar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback