Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En sån där dag.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Ni vet såna dagar när allting går lite fel, man har mycket tråkiga måsten och inte känner sig på topp. Så har min fredag varit. Vi var ute en sväng igår och för första gången på flera veckor drack jag mer än bara ett par glas vin vilket resulterade i ett inte helt härligt uppvaknande. Dessutom hade det magont jag känt komma krypande i några dagar blommat ut och jag gick omkring med knivhuggsliknande smärta. Innan min första lektion gick jag och tränade (har man ett schema så har man), men på grund av magen gick det inte jättebra. Sen kommer jag till mitt klassrum och får reda på att lektionen är inställd. How typical. Fick gå med magsmärtor hela vägen hem, där IKEA-leverans väntade. Har därför ägnat resten av dagen att bygga ihop säng och bokhylla samt städa upp och organisera alla mina grejer. Nu är klockan 8 PM, jag har inte ätit mer än frukosten imorse på hela dagen och jag är dödstrött.

MEN! Mitt rum börjar ta sig nu och snart kommer det kännas riktigt mysigt och fint. Blir nog en sista runda till IKEA i helgen innan jag känner mig helt nöjd. Definitivt på god väg.


Färdig bokhyllish


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback