Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

A perfect moment

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
I brist på annat att göra under min håltimme sitter jag och drömmer mig tillbaka till september förra året, då jag fick möjlighet att göra det mest fantastiska jag gjort i mitt liv; gå på Ralph Laurens och Oscar de la Rentas fashion shows under New York Fashion Week 2010. Tack vara underbara Tord fick jag möjlighet att göra något jag alltid drömt om och det var precis så kul som jag hade tänkt mig.


Avslutningen på Ralph Laurens show. Alla vackra modeller gick ut en sista gång innan Ralph själv kom och tog emot en storm av applåder. Mäktigt! Jag fick dessutom otroligt bra platser, bara två rader ifrån Vogue Nippons editor in chief Anna Dello Russo (som självklart satt front row)



På grund av åskoväder och brist på taxibilar kom jag sent till visningen för Oscar de la Renta och fick därmed inte en jättebra plats. Men jag kunde inte brytt mig mindre, jag såg alla modellerna och kläderna perfekt ändå.


Utanför Ralph Laurens visning såg jag Hanneli Mustaparta, den kända norska modebloggerskan.



Och min idol, Anna Dello Russo, var helt fantastisk som vanligt i klänning från Dolce & Gabbana. Jag smög fram och tog en bild på henne medan hon blev intervjuad, och hon verkar vara en så otroligt härlig och trevlig person med ett konstant leende på läpparna.

victoria.

girl, jag har blivit helt besatt av din blogg haha! hittade den för inte så länge sedan men nu är det en av dom som jag kikar in på mest. jag är själv extremt sugen på att flytta till new york (eller l.a) för att plugga så det är jätteroligt att läsa om din vardag :)



jag har en liten undran. hade du en massa pengar sparade till studier i usa, eller har du bara studielånet, så att säga?

2011-03-21, 20:29:20
Sofie Lundberg, bloggar från NYC

Haha tack så mycket, kul att du gillar den :)



Jag tar 100% studielån i princip. Har lite sparade pengar, men har faktiskt inte rört dem ännu utan det är CSN. Blir mycket pengar att låna i slutändan, men en bra investering i framtiden så jag är inte orolig.



Ha det bra :)

Kram

2011-03-21, 21:45:01
Hemsida: http://lundbergsofie.blogg.se/
Sandra

Å så underbart! :)

2011-03-22, 08:13:10
Hemsida: http://aprilhimlar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback