Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Skaldjur och kransar

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Så, här kommer lite bilder från midsommarhelgen:


Jag gjorde två kransar, en till mig själv och en till min farbror som fyllde 60 och hade fest dagen till ära. Tyckte de blev ganska fina faktiskt, om än enkla med bara två sorters blommor.




Mitt på dagen, innan min farbrors fest började, åkte jag en sväng till Båstad (jag körde helt själv för första gången den sträckan!) för att hälsa på de som redan börjat fira här. Vi hann leka lite lekar och äta lite snittar innan jag åkte tillbaka till Torekov igen.




Min farbror hade sin krans på sig hela kvällen. Här under tiden pappa håller ett litet tal (bilden nedan) om hur livet som 60-åring nu kommer bli.




Utsikten där vi satt och åt vid havet var helt oslagbar. Gud vad man älskar Torekov. Det var lite kyligt och blåsigt utanför, men det gjorde absolut ingenting eftersom vi satt inomhus. Supertrevligt, med goda skaldjurstallrikar med tillbehör till middagen. Eftersom jag så sällan är hemma och träffar släkt får man ta vara på de få tillfällen man har.





Senare på kvällen körde mamma in mig och min kusin Niklas till Båstad, där vi fortsatte midsommarfesten till långt in på natten. Det blev tyvärr inga fler bilder då, men det var kul och hela midsommarhelgen blev himla lyckad tycker jag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback