Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Examensfest i Höllviken

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Hej alla söta!

Vad glad jag blev för era kommentarer på föregående inlägg, det uppskattas verkligen och motiverar mig till att fortsätta skriva så mycket som möjligt. På sommaren blir det kanske inte lika ofta som tidigare men jag kommer självklart inte sluta bara för att jag är hemma.

I helgen har vi varit i Höllviken på examensfest för min pojkväns brors flickvän (kusins-mosters-hamsters-brorson) som nu är fördigutbildad tandtekniker. Det är sjukt att tänka på att vi tog studenten samtidigt, och jag inte ens är halvvägs genom min egen utbildning. Nåväl. Det var en riktigt rolig fest på deras fantastiska Skåne-gård, med god grillad mat och dans hela natten. Kan inte påstå att jag är piggast i stan för tillfället men vad gör väl det?

Jag lyckades inte få en enda bild på mig själv vilket är synd för jag vill så gärna visa kjolen jag hade på mig igår. Jag hittade den hemma i min systers rum och var bara tvungen att låna den. Det är en kjol från märket FEMME, köpt på Spirit i Helsingborg. Den är lång men kort framtill i tunt, halvtransperant svart tyg, dramatisk men vardaglig på samma gång. Till den hade jag min spetsbody från Topshop. Kände mig ganska fin faktiskt. Visar en annan gång, den lär åka på fler gånger i sommar.


Söta examensflickan


Patrik, Ömer och Alex (Martins bror)


korven

härliga bilder! Hahah älskar när man ska förklara sitt förhållande till människor och det är ens mosters mans exfrus kusins kompis :)

2011-07-08, 09:18:56
Hemsida: http://enlitenkorv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback