Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

På väg mot Sthlm

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Sitter på bussen till Stockholm. Lyssnar på en podcast av Ricky Gervais i mobilen, äter godis och trivs ganska bra. Det illamående och huvudvärk jag tyvärr vaknade med imorse har försvunnit nästan helt nu och om några timmar är jag hemma hos min älskling.

Igår var det 20-årsjubileum på Pepes. Vi var där klockan nio och blev bjudna på drinkar och mat i några timmar innan det öppnades upp för alla senare på kvällen. Även om det spöregnade stor del av kvällen var det jättekul och jag träffade en massa människor jag inte sett på ett tag. Dansade, drack drinkar och träffade söta Johanna som har bott i New York under våren och nu är hemma ett tag. Lite underlig känsla att träffa någon man umgåtts mycket med i New York hemma i Sverige, men det var jätteroligt!



Emma

Vad ska du göra i Sthlm? :)

2011-06-19, 16:56:14
Hemsida: http://emmzie.se
Johanna

GRYMT SKOJ att träffa dig också! Ses mer i sommar i hope? PUSS

2011-06-19, 20:13:51
Hemsida: http://www.johannathuresson.blogspot.com
olle hammar

gosigt å se frida borg

2012-04-19, 18:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback