Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

My storage space room.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer


Såhär ser min fina bokhylla ut efter att ha bott hemifrån ett år. Mitt rum fungerar numer som någon slags förvaringsutrymme där min kära familj dumpar saker som de inte kan hitta plats för någon annanstans i lägenheten. Bokhyllan, som synes, inget undantag. Men egentligen gör det inte så mycket. På något sätt har Helsingborg aldrig känts riktigt hem-HEM som t ex vårt hus i Torekov som jag älskar att återvända till varje sommar. Där har jag mitt rosa flickrum, fyllt med fina minnen från min barndom. Så länge jag har det kvar (även om det numer delas med min syster eftersom hennes gamla rum görs om till ett kontor), kan mitt Helsingborgs-rum vara hur mycket förvaringsutrymme de vill.

Update: hmm, fick ett Facebook-meddelande från min syster där hon skriver att det är MITT rum som görs om till ett kontor. Har inte så bra koll eftersom jag inte varit där på länge, men jag hoppas att hon har fel..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback