Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Helsingborg igen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Tog en liten avstickare till Båstad igår med Martin och medan han hade lite killkväll på Sand mötte jag upp Sofia för middag och vin på Capri. Vi hade supermysigt och blev en aning lulliga efter att vi delat på en flaska vin. Snart kommer hon hit till Helsingborg och umgås med mig ikväll.

I övrigt har jag jobbat hela dagen, mitt i studenthysterin. Hela dagen tjöt visselpipor utanför fönstret och vi hade kunder som kom in i panik för att köpa sista-minutenpresenter till sina student-vänner. De såg i alla fall ut att ha otroligt roligt, precis som jag minns att vi hade för tre år sen.

Vill även be om ursäkt för att min blogg är en aning torr. Även om jag har det helt underbart här hemma blir mitt liv nog en aning mindre inressant än när jag är i New York, speciellt för er som jag vet läser för att få lite inspiration och insikt i studentlivet i USA. Men men! Det kommer till hösten igen och tills dess ska jag åtminstone försöka vara lite underhållande :-)



Ida

Tycker din blogg är riktigt bra, oavsett var du är någonstans :) Älskar att du blandar vardagsliv med ditt intresse för mode :D

2011-06-10, 20:17:49
Hemsida: http://lofgrenbloggar.blogg.se/
johanna make up, clothes och trams.

Visst är det roligt att läsa om studentlivet i USA men jag tycker även om att läsa om hur du har det här i sverige!:)

2011-06-10, 21:30:38
Hemsida: http://theniceness.blogg.se/
Lovisa

Håller med föregående kommentarer. Skulle dock önska att du skriver vad restaurangerna heter. :) Då jag också skulle vilja besöka dom, hahaha. :D

2011-06-11, 14:04:00
Hemsida: http://ganzgenau.blogg.se/
s

precis som dom andra sa, din blogg är fantastisk oavsett plats :)

2011-06-11, 14:53:20
Maja

hihi håller med jag med där :)

2011-06-11, 16:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback