Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Drömjobb

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Hade det inte varit otroligt kul att jobba för ett modemagasin? Även om konkurrensen är stenhård och (vad jag har hört) man får använda sig av sylvassa armbågar för att komma någonvart i den branschen lockar det mig otroligt mycket. Tänk att få jobba som någon slags projektledare för editorial shoots; vara med och komma på koncept bakom plåtningar, hitta locations, casta modeller (ledsen för svengelskan) och bara vara en del av att skapa något som senare inspirerar tusentals människor världen över. Eller jobba med marknadsföring av en tidning, hitta nya och kreativa sätt att få läsare eller hitta på strategier som utvecklar tidningen och för den vidare in i framtiden.

Ett sånt jobb hade jag älskat.


steffij

Ohh det låter så underbart, det är också min dröm! Främst att jobba med casting eller som projektledare. Att dessutom få göra det i New York hade varit pricken över i:et!

2011-06-13, 23:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback