Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Surprise

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Jag blev lite lagom chockad right about now. Kollar på ett program som heter "Vem tror du att du är?" eller något sånt på SVT1, där kändisar släktforskar. Den här gången var det en kvinna med som jag tyckte var sjukt lik Kim Cattrall (Samantha från Sex and the City) men eftersom hon pratade med en ljus röst och brittisk dialekt tänkte att det inte kunde vara hon. Men efter några minuter inser jag - det är hon! Jag hade INGEN ANING om att hon var brittisk. Tydligen är hon född i Liverpool.

Man lär sig något nytt varje dag.

Update: Nu pratar hon med sin familj, som tydligen bor i Canada, och har börjat prata med en amerikansk/canadensisk brytning igen. Kanske hon är en liten dialekt-kamelont, precis som jag!


Niles

Awesome! Godmorgon! Vad händer idag?

2011-07-30, 11:03:32
Hemsida: http://dirtyhome.blogg.se/
Niles

Sv: Tack! Det e bra med mig :) Vad händer annars idag?

2011-07-30, 12:07:28
Hemsida: http://dirtyhome.blogg.se/
korven

åååh jag är också dialekt-kamelont! Lovade mig själv att aldrig prata annat än brittisk engelska (har släkt och vänner där) men tog bara några timmar i new york så snappade jag upp dialekten. Kvinnan som checkade in min väska vid hemfärd trodde jag skulle ut och resa i europa. När jag sa att jag skulle hem till Sverige svarade hon bara "really?"

2011-08-12, 16:39:25
Hemsida: http://enlitenkorv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback