Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Karusellsjuka

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer


Köpte nyss mina första åksjuketabletter någonsin. Varför? För jag ska till LISEBERG imorgon! Det ska bli så himla kul, har alltid älskat att åka dit. Jag har många minnen från när jag och min syster var små och gick på Liseberg med morfar varje gång vi var och hälsade på honom. Tyvärr har jag nu blivit gammal tant, vilket innebär att jag mår illa så fort jag åker karuseller. Så himla tråkigt, men inte mycket mer att göra än att hoppas på att de här tabletterna tar bort det värsta så att jag kan få ha roligt imorgon ändå.

Sandra

Vad roligt! Jag blir som ett litet barn när det kommer till nöjesfält, var på Liseberg med min brorsa för några veckor sedan och det var riktigt roligt att åka karuseller och berg- och dalbanor!

2011-07-24, 15:40:53
Hemsida: http://glagla.blogg.se/
Fanny

Jag har alltid varit väldigt åksjuk när jag åker längre sträckor i bil och dom där tabletterna har fungerat superbra för mig så det ska nog inte vara något problem :)

2011-07-24, 17:08:10
Hemsida: http://fawila.blogg.se/
Anna

Vad roligt! Liseberg är lätt den bästa nöjesparken i Sverige! Missa inte att åka den nya Atmosfear! :)



Btw så står det att tabletterna innehåller laktos, så var försiktig haha! :)

2011-07-24, 18:28:13
Hemsida: http://annaspointofview.blogg.se/
Åsa

Akta, man blir supertrött av de där tabletterna! Jag blev iallafall det när jag tog dom innan en lång bussresa - kunde inte hålla ögonen öppna och var nära på att missa min hållplats. Kan ha varit för att jag helt enkelt var trött, men jag tror att det var tabletterna som påverkade mig så mycket.



Hoppas du får kul på Liseberg iallafall! :)

2011-07-25, 11:06:23
Hemsida: http://ausas.wordpress.com
Viktoria

Får man fråga om det funkade? Googlade precis fram ditt inlägg då jag funderade på att prova samma sak:)

2011-08-08, 11:53:25
Hemsida: http://wiqan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback