Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

All 'bout the money

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Fick mitt beslut från CSN nyss om lån för studier utomlands. Alltid lite pirrigt, man är rädd att man kanske gjort fel och inte får så mycket som man behöver. Men det har gått bra. Känns som att min ekonomiska situation ser rätt ljus ut för tillfället (stipendier, CSN, lön från jobbet etc.), får hoppas det håller i sig.


Amanda

Vad för stipendier har du fått? :D

Kram

2011-07-14, 14:34:31
emelie

Tänkte på en sak, får du pengar för resorna fram och tillbaka till sverige också? :) går själv i tankarna på att plugga utomlands så är tacksam för svar! :) för jag tänker mig att det kan bli dyrt att åka fram och tillbaka annars!

2011-07-22, 20:02:26
Hemsida: http://elisabethemelie.blogg.se/
emelie

Jag har bara en fråga, betalar du för resorna fram och tillbaka till sverige eller får du bidrag för dem också? :) blir det inte väldigt dyrt annars? jag går i tankarna på att studera utomlands så är tacksam för svar!

2011-07-22, 20:35:08
Hemsida: http://elisabethemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback