Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Un bon weekend

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Då var första helgen i New York för den här terminen slut och den har varit himla bra måste jag säga. Igår kväll var vi på förfest hos Kari och Anton på UWS och sen drog vi till Chelsea Room. Vi var ett stort gäng svenskar och det var kul att träffa lite nytt folk. Det är sjukt vad mycket svenskar det bor i den här stan. Man träffar nya hela tiden, och alltid har man en eller flera gemensamma vänner. Det kan kanske tyckas tråkigt att svenskar umgås mycket tillsammans, men alla som varit utomlands en längre period vet att det brukar bli så. Man har samma kultur, samma värderingar och samma sorts livsstil, och då klickar det ofta.

Jag tog såklart inga bilder igår för både jag och min kamera är sämst. Sorry.

Idag var jag som sagt på brunch i Central Park med Victor och Ulf Pyk. The Boat House var hur trevligt som helst och jag åt goda Eggs Benedicte. Hela Central Park såg ut som ett snötäckt Narnia och det var så vackert i den strålande solen. Riktigt bra sätt att spendera en söndag.

Ikväll har vi ätit middag tillsammans, jag och mina rumskompisar. Vi tände ljus och åt en god grönsakssoppa som Elin lagat, jättemysigt. Nu börjar jet-lagen ta ut sin rätt och jag ska nog lägga mig i sängen och kolla Masterchef. Imorgon börjar skolan, första lektionen klockan åtta på morgonen. Får hoppas jag kan komma upp i tid. Godnatt!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback