Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fashion mags

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer


Åh vad jag kan bli lycklig av att se ett fullproppat tidningsstånd. Så mycket vackert man hitta på en så liten yta. Folk snackar om att tidningarnas tid är över och att allt blir digitalt, men även om jag älskar en del modemagasins iPad-appar finns det ingenting som slår känslan av att sitta och bläddra i en nyinköpt papperstidning.

Idag har jag lekt lite hemmafru. Martin gick till jobbet tidigt imorse, då gick jag upp och tvättade kläder. Inte för att det på något sätt är min favoritsyssla men det är rätt trevligt att leva på det här lite gammalmodiga viset ett tag. Jag ska t ex snart börja laga kyckling/currygryta som vi ska äta tillsammans när han kommer hem. Jag tror jag passar rätt bra som 50s housewife - åtmistone en period.

Jag var ute på en liten fönstershoppingrunda innan också. Gud så tråkigt det är när man inte har pengar (jag skojar inte, jag hade inte ens kunnat köpa ett par trosor om jag hade behövt), speciellt när det fanns mycket fina REA-grejer i affärerna. Shoppingsug är fruktansvärt jobbigt faktiskt. Det är ju verkligen ett löjligt problem, men jag kan nästan få ångest om jag hittar något jag vill ha men vet att jag inte kan köpa det. Wello well, det fick bli en kopp te och en halvtimmes läsande av min bok istället.

zeppa

åå Sofi, jag fattar precis, nästan för väl... har haft det så i många år nu! Gick igenom stan igår och SÅG en del skymta förbi i fönstren på 50% rea och tillomed rea på 50%... o så får man bara gå förbi!!!

2011-01-13, 12:07:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback