Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Bildredigering

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Har laddat ner ett bildredigeringsprogram som heter Acorn som jag nu sitter och leker lite med. Som ni vet har jag världens sämsta kamera så jag tänkte att man kanske kunde förbättra sina bilder manuellt då istället.

Bilden här nedan har def. fått mer färg och lyster efter att jag pillat lite med den. Däremot syns alla rynkor och skavanker mycket tydligare nu än innan, och det är ju aldrig något positivt. Får nog träna och prova mig fram lite till innan jag kan kalla mig expert.


Och förresten, anledningen till att jag från början tog den här bilden var att jag ville visa upp mina örhängen lite bättre. Fina va?

mamma

rynkor!!???? e du go eller?!.... :-)

2011-01-12, 21:47:58
zeppa

ja säger samma som mamma: e du go eller?!

jätte snygga örhängen, jätte fina på dig!

2011-01-13, 12:01:51
elin

Du har inga rynkor söta du... men jag har en knapp som heter Retouch på min Mac som man tar bort rynkor och andra skavanker med! Kolla efter det! kram

2011-01-16, 16:07:00
Hemsida: http://www.nycbyelin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback