Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Birthday bash

Skriven .
Placerad i "New York, "
2 kommentarer
Igår då.

Först var vi på Abe and Arthurs, en restaurang i Meatpacking, där de dukat upp långbord med kungatron och kronor till alla. Jag kände i princip ingen där, och Elinor bara några få, men det är New York; man blir bjudna på födelsedagsmiddagar och fester utan att egentligen känna personerna i fråga. Killen som fyllde år hade tydligen redan varit i Las Vegas och festat några dagar, sedan hyrt ett G4-plan och flugit till New York. Här ska han festa från tisdag till fredag innan han drar vidare med sitt plan och crew till Miami. Kostnad för allt: ca 1 miljon dollar. Det var hur som helst supergod mat och dricka. Tårtan de gjort till födelsedagsbarnet var helt sjuk; en gigantisk version av honom själv sittandes i en kungatron (såklart). Gossip Girl-Vanessa satt vid bordet bredvid oss och jag kan meddela att hon är rätt mycket snyggare i serien än i verkligheten.

Efter middagen gick vi ner till SL, en klubb som ligger precis under restaurangen. De hade dekorerat hela stället med ballonger och vårt sällskap hade ett stort bord fyllt med champagne och drinkar. Där stod vi och dansade fram till tre, då vi bestämde oss för att ta taxi hem i snöstormen. Det var en riktigt rolig kväll, sjukt påkostad och so very New York.














Lisa

Verkar som en riktigt rolig kväll! Födelsedagsbarnet måste ha en jäkla party-kondis, jag hade aldrig orkat festa i en vecka i sträck! :)

2011-02-03, 10:29:07
Hemsida: http://lisaedoff.blogspot.com
Knorkan

Ja eller hur? Vilken härlig blogg du har. Skulle också vilja besöka NY någon gång :)

2011-02-04, 20:38:51
Hemsida: http://knorkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback