Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Odd Molly FW11, New York

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Igår blev det bestämt i sista-minuten att jag skulle få gå på Odd Mollys presentation på Fashion Week här i New York. Min kära rumskompis Elin skulle modella och fick därför skriva upp mig på listan. När jag fick reda på det satt jag i klassrummet, redo att skriva mitt första prov. Eftersom jag satt i träningskläder och blev en aaaaning stressad gjorde jag provet på typ fem minuter. Vi får se hur det där gick..

Hur som helst. Visningen hölls på Lincoln Center precis som de flesta showerna. Istället för en runwayshow gjorde Odd Molly en presentation, ungefär som en utställing med olika uppbyggda miljöer där modellerna står och visar upp kläderna. Lokalen var liten men vackert dekorerad med rosor på väggar och golv. Modellerna bar den typiska Odd Molly-looken, vilket väl är vad man förväntar sig av ett märke med så distinkt egen stil. Jag tror att det gick hem ganska bra hos amerikanerna, även om jag runt omkring mig ibland hörde kommentarer som "Wow, this is really hippie". Sofie Fahrman var där och intervjuade, och även "Georgina" (tycker jag ser henne överallt) från Gossip Girl kom på ett litet besök. En kul start på kvällen och roligt att Elin in-action.





















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback