Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Cobb salad and celebs.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Nyss hemkommen från The Carlyle där jag åt god Cobb Salad tillsammans med Tord. Det är så roligt att träffas när han är här, och jag är så tacksam att han tar sig tid trots att han har mycket på schemat. Vi satt och pratade om allt möjligt; böcker, filmer, min skola, modebloggar, hans promotion etc. Mycket trevligt slut på veckan.

Det har varit rejält med kändisspotting de senaste dagarna tycker jag. Den senaste var nu på The Carlyle, när jag satt i lobbyn och väntade på Tord. Jag vände mig om varje gång hissarna plingade för att se om det var han, men istället steg ett det ut ett par som jag kände igen; Victoria och David Beckham. Tydligen bor de alltid på The Carlyle när de är i New York. Idag visades hennes kollektion på Lincoln Center och jag förmodar att paret skulle ta sig en liten drink i den välkända hotellbaren som avslutning på dagen (eller början på kvällen?). Snygga var de i alla fall tillsammans.

Victoria Beckham FW11

zeppa

snygga skärningar!

2011-02-15, 21:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback