Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Studiebesök

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Idag har jag varit och gjort ett litet privat studiebesök. Min granne hemifrån känner en kvinna här i New York som designar couture-hattar, skor och väskor; Susan Van Der Linde. Han tyckte att jag skulle ta kontakt med henne eftersom jag ju pluggar mode och det skulle kunna vara intressant att träffas. Förra veckan hördes vi av och bestämde att jag skulle komma förbi idag. Hon är en mycket trevlig och intressant människa som brinner för det hon gör, och det var kul att se hur hon jobbar. Hennes kundbas består mestadels av rika mäns pengaspenderande fruar som går på luncher och charity events, och därför behöver dyra hattar att matcha med sina outfits. Ja vad ska man säga, folk lever i olika verkligheter.

Det var i alla fall riktigt roligt att få komma på besök. Jag ska försöka ta så mycket sådana chanser jag bara kan och lära mig mer av branschen, skapa kontaknät etc. I den här staden måste man ta för sig för att lyckas och det är någonting jag ska jobba på!




zeppa

duktig du är, sånt gillar jag, både din nyfikenhet och hennes arbete med hattar... hattar är liksom lyx på lyxen, eller när lyx övergår i drömmar... på något vis!

2011-02-28, 21:19:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback