Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Paris Hilton birthday

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Såsom det kan hända sig iblad i denna stad, hamnade jag lite oväntat på Paris Hiltons födelsedagsfest på Lavo ikväll. Det var kul. Massor med folk och bra musik. Dock blev jag och Elin ganska trötta runt tvåtiden så vi bestämde oss för att åka hem tidigt. Lika bra det eftersom skolveckan faktiskt inte är slut riktigt ännu.

Innan vi gick till Lavo var vi på Tao, en asiatisk restaurang med otroligt god mat. Bästa jag ätit på länge faktiskt. Det är en fusionrestaurang med inslag från olika asiatiska länder, så det serverades både sushi, teryakispett och dumplings. Rekommenderas verkligen för den som ska till New York på besök.

Min värdelösa kamera tog som vanligt bilder under all kritik, och eftersom man knappt ser vad de föreställer väljer jag att kalla dem "konstnärliga".


Den GIGANTISKA Buddah-statyn som står inne på Tao. Som ni ser i förhållande till människorna är den typ fem meter hög och lika bred. Funderade just på hur man får in en sån koloss i en byggnad. Den lär ju behövt byggas på plats.


Vi hade ett annat födelsedagsbarn vid vårt bord (inte Paris) och hon fick en rosa peruk i present av någon som synes.


Enda bilden på mig under kvällen. Hade en ful-dag, vilket förstörde lite. Nåväl.


Lavo


Suddig ballerina och exotisk dansare.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback