Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Pälsinvigning och sprucken hy

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Ligger nerkrupen i sängen och ska snart sova. Det här ögonblicket har jag väntat på hela dagen, när man kan sitta och bara mysa för sig själv och kolla på nån film innan man lägger sig.

Dagen har varit ganska lugn. Hade två lektioner, English Composition och Contemporary Retail Management. Båda kurserna verkar bra och intressanta, och överlag är jag väldigt nöjd med mina kurser. Imorgon, torsdag, är jag ledig och på fredag har jag den sista "första lektionen" för den här terminen. Tyvärr är det den jag har den (enligt RateMyProfessor.com) sämsta läraren i, men jag hoppas på det bästa. Hur illa kan det bli? I helgen ska jag sammanställa och recensera alla lektioner och lärare, för er som är nyfikna på mitt program och FIT.

Jag träffade min vän Tyler idag. Han har fått ett internship på accessoaravdelningen på Elle Magazine. Det låter riktigt roligt! Han sa att om jag ville kan han lägga in ett ord för mig till hösten och det hade ju varit super. Oscar de la Renta och Elle Magazine är inte fy skam att ha möjlighet att få jobba för.

Invigde min pälsjacka idag. Hann inte göra det innan jul men idag kändes det som det var dags. Använde ett läderskärp till eftersom den inte går att knäppa (jag tog bort den fula knappen) och den var himla varm och skön.



Jag har förresten fått en massa konstiga utslag i ansiktet. Ser ut som exem av något slag, alldeles torra och får huden att spricka. Speciellt under ögonen och vid käkbenet ser det kanske illa ut. Jag tolkar detta som att min hud strejkar av trötthet och att jag behöver lite söööömn. Så nu, mina vänner, är det sovdags. Godnatt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback