Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Misslyckad Zumba

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Vi bestämde oss för att gå på Zumba idag, jag och mina rummisar. Elin hade fått tag på några prova-på-gratis-checkar och vi tänkte att det kan ju bli kul. Eller inte. Jag har ALDRIG i mitt liv gått på en sämre fitnessklass.

För det första stod det gigantiska pelare i hela salen så att man hade svårt att se vad instruktören hade för sig där framme. För det andra var personen i fråga otroligt dålig på Zumba. Visst kunde hon dansa, men hon rörde sig i total otakt till musiken vilket gjorde alla deltagare helt förvirrade och dessutom hade hon noll inlevelse. Efter varje låt stannade hon upp i minst en minut för att byta CD, så man tappade flåset man ändå lyckats komma upp i. Jag stack efter en stund och gick in till gymmet istället.

Och där kommer nästa grej. När jag gör armhävningar kommer en kvinna och säger till mig att vi tjejer inte borde göra vanliga armhävningar eftersom vi har svagare rygg, utan att vi borde köra tjej-versionen, ni vet när man sitter på knä istället. Jag låtsades lyssna på hennes råd för att vara snäll, men tycker mig ändå veta själv vad min kropp klarar eller inte klarar. Då säger hon "If you need anything, let me know. I am a Personal Trainer and my name is Diana". Jag blev lite ställd där. Inte för att vara fördomsfull eller något, men hon hade inte direkt den fysik man förväntar sig att en PT ska ha. Lite mer kanelbullemamma typ. Jag sa tack så mycket och hej-hej, och bestämde mig sen för att aldrig mer gå tillbaka till det där gymmet.

Det, och plugg, var min President's Day. Happy times.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback