Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Härlig, solig födelsedag.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Min 21-årsdag har än så länge varit super! Vaknade imorse av att tre söta tjejer (två som tagit sin ända från West Village - surprise!) sjöng för mig och bjöd på underbar frukost med blåbärsscones, färskt bröd, juice och cupcake. Blev så himla glad! Efter frukosten gick vi ut i ett strålande soligt New York för att second hand-shoppa i East Village. Hittade ett halsband och två glittriga toppar som jag tyckte jag förtjänade en dag som denna. Nu är jag hemma och vilar lite, får se vad dagen mer har att erbjuda. Det är ju Superbowl Sunday och vi funderar på att gå till en bar senare ikväll, känna av stämningen lite. Har verkligen noll koll på amerikansk fotboll (jag trodde Superbowl var för baseball) men det kanske är synd att missa en sån här grej, folk verkar sjukt hype. Ska vila lite en stund nu och se senare.










zeppa

å vad trevligt du verkar haft det, ser så skönt ut på dessa utebilder... gulliga kompisar du har. Vet du, lustigt, igår tänkte jag just på dina nyköpta skor och tänkte på de höga klackarna med lite beklämd känsla (visst är det underligt så många olika onödiga tankar kan fara runt på samma gång i huvet) ... det är så himla snyggt, men tyvärr brukar det inte vara helt smärtfritt... SYND!

2011-02-07, 00:06:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback