Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En fredagseftermiddag i NY

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
I eftermiddags var jag på MoMa tillsammans med Filippa och Elinor. Stackars Karin skulle också varit med, men fick vända igen när hon trodde att hon glömt spisplattan på. Fredageftermiddagar har de free admission, vilket innebär mycket folk men ungefär $20 mindre fattig. Det var mysigt att gå och kolla på konst en liten stund. Jag är inte så speciellt konstintresserad, åtmistone inte så att jag vet namn på konstnärer och tavlor och utställningar, men jag kan ändå uppskatta att bara gå omkring och titta på alla de olika  konstverken. Vissa tavlar kan verkligen dra en till sig, och då är det kul att läsa lite om vad de är och vem som gjort dem. Förhoppningsvis blir det fler besök i framtiden!

Efter MoMa gick jag och Elli till Magnolia Bakery, känt från Sex & the City för sina otroligt söta cup-cakes. Vi köpte en red velvet och en chocolate. Om jag ska vara ärlig var de mycket sötare än vad de smakade. Som sockerkaka med smörkräm på ungefär. Men lätt värt några dollar ändå, bara för känslans skull!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback