Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Dorian Grays porträtt

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag glömde ju säga vad jag köpte till Tord. Det är ju rätt svårt att köpa presenter till vuxna som säkerligen redan har allt de vill ha, så det tog en stund innan jag bestämde mig. Min absoluta favoritbok i hela världen är Dorian Grays porträtt av Oscar Wilde. Jag har läst den säkert 7 gånger och tycker den är lika bra varje gång. Det finns så mycket olika tolkningar i den här boken, så mycket nytt man upptäcker, att den går att läsa flera gånger om. Därför bestämde jag mig för att ge Tord den boken. Jag gissade att han säkert redan läst den (det hade han, fast längesen), men det stoppar ju ingen från att läsa den igen. Han verkade i alla fall bli glad, och det var huvudsaken.

När jag googlade efter den här boken kom jag över en annan version som jag inte sett tidigare. Det är en fotografisk story-telling av Dorian Grays porträtt, fotograferad av Karl Lagerfeld. Tyvärr fanns den inte i bokaffärerna och den är tydligen några år gammal, men jag hittade lite bilder. Det är helt enkelt hela historian berättat, från början till slut, med hjälp av fotografier istället för ord. Definitivt något som nu finns på min önskelista!









Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback