Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Appar för Mac

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Lite seg som jag är fick jag reda på bara för ett litet tag sedan att Apple lanserat appar för datorn. Efter att ha kollat igenom app store kan jag nog säga att jag inte blev överexhalterad; utbudet är inte alls detsamma på t ex iPad och iPhone. Dock hittade jag två appar som jag nu tänkte börja använda:

1. Twitter
Jag twittrar inte själv, ser inte riktigt meningen med det om man inte är känd jag ska vara ärlig, men jag läser gärna andras tweets. Jag prenumrerar på många stora designers, modebloggare, Tv-personligheter jag gillar etc. Det är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad på vad som händer. Appen verkar enkel men funktionell, precis som den borde.



2. iProcrastinate
Den här appen fungerar lite som en digital kalender, där man skriver upp assignments man behöver göra, födelsedager man måste komma ihåg och andra saker som man helt enkel annars glömmer. Har bara precis lagt in några tasks (som synes nedan) men jag tycker det verkar fungera ganska smidigt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback