Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Modevising på måndag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Eftersom jag inte varit på mitt internship på länge har jag helt missat att Oscar de la Renta har sin Pre-Fall Fashion Show på måndag. Blev superglad när jag fick reda på det igår, för det innebär att jag får vara med på ännu en modevisning.

Igår var det kaos på kontoret och showroomet: människor som sprang omkring, modeller som kom in för fitting, sömmerskor som skulle göra sista ändringar på klänningar och Oscar som hela dagen satt i sin stol och kommenterade på den nya kollektionen med saker som "Oh no, that skirt looks awful, but I really like the top". Älskar att känna mig som en del av hela den galna karusellen!

Fick ändra mina helgplaner lite. Egentligen tänkte jag gå på party-brunch idag men jag får nog tyvärr skippa det för att få så mycket plugg som möjligt gjort, och imorgon eftermiddag ska jag tillbaka till ODLR för att hjälpa till med det sista innan showen på måndag.

En rolig grej är att min chef sa till mig att en tjej på PR-avdelningen hade frågat om jag hade kunnat tänka mig att hjälpa dem på måndag: fixa iordning innan showen, ta emot gäster etc. Och det är ju klart jag vill göra det. Alltid roligt att prova på något nytt. Ska bli så himla kul!


Här satt Oscar hela dagen igår och tittade på modellerna som gick fram och tillbaka i showroomet



Här, i en kyrka på Park Ave, ska showen hållas


Bilder från OscarPRgirl


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback