Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Jobb-söndag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer

Julstämning i lobbyn på Oscar de la Renta


Idag har jag varit på Oscar de la Renta nästan hela dagen och hjälpt till med förberedelser inför morgondagens show. Ni anar inte hur mycket organisation det ska till och så mycket människor/tid/tanke/jobb som ligger bakom en show som varar i ungefär 20 minuter.

Dagens höjdpunkt: när Oscar började sjunga spanska låter för alla inne i showroomet

Dagens tråkigaste: att jag börjar få ont i min tand igen. Ni förstår inte hur frustrerande det är att ALLTID behöva ha problem med sina tänder. ALLTID ALLTID ALLTID. Det är ju inte direkt billigt heller att behöva gå till tandläkaren stup i kvarten. Är sugen på att dra ut vartenda en av dom och leva tandlös bara för att slippa tänka på det.

Alexandra Kjellman

Hatar tandvärk! :/

2011-12-05, 07:06:47
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Lady Glagla

Jag har också mycket problem med mina tänder, det är hemskt! Just nu är det en tand som behöver rotfyllas. Har tre besök inbokade för det. Hade ju kunnat göra roligare saker för de pengarna om man säger så...

2011-12-05, 09:17:44
Hemsida: http://glagla.blogg.se/
linnea

du träffar honom alltså IRL en del? :) har ni pratat med varandra? känns det inte väldigt surrealistiskt!? :D

2011-12-05, 18:04:59
Hemsida: http://linneah.se
Lisa

shit vad roligt att få jobba med en show så!!

2011-12-05, 19:40:56
Hemsida: http://lisaamelie.blogg.se/
Anonym

kolla upp det där med försäkringar - upp till 29 års ålder så är nog den ganska billig. jag har en sån och betalar ungefär 600:-/år och får gå hur mycket jag vill. kalasbra för jag har så himla dåliga tänder.



och sen måste jag bara säga hur fantastisk jag tycker du verkar vara!

2011-12-05, 20:19:20
Amanda F

Jag har också dåliga tänder :( men jag köpte en tandkräm hos tandläkaren som heteropalscense som är lite dyra ca en 100, men de funkar jätte bra för mig :D jag har inte haft problem på länge :D. Så tips be nån från sverige skicka de om de inte finns i Usa :)

2011-12-09, 12:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback