Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Det bästa av höstterminen 2011

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Om allt har gått som det ska sitter jag nog på flygplatsen nu och väntar på att få boarda planet. Eftersom jag hade noll at göra imorse tänkte jag att jag kunde göra ett förinställt inlägg om vad några av de bästa sakerna med den här terminen har varit. So here we go:

1. Internship på Oscar de la Renta: Det här är utan tvekan det mest lärorika, häftiga, roliga, utmanande jag gjort i mitt liv. Jag har lärt mig, inte bara hur man räknar ut försäljningspriser och gör inköpskollage, utan också hur ett modeföretag faktiskt fungerar: allt ifrån hur hierarkin ser ut till hur en fashion show produceras.

 



2. Roliga utgångar med världens bästa tjejer: Jag har inte varit ute lika mycket den här terminen som de förra. Tror det beror lite på att jag haft mer att göra, och också att jag tröttnat litegrann (börjar bli gammal?). Men när jag väl gått ut, har det varit med ett gäng härliga tjejer som man alltid har roligt med.

 



3. Martin på besök: Det var helt underbart att äntligen ha sin pojkvän här. Har längtat efter att få visa honom mitt liv här i New York och vi hade 5 underbara dagar tillsammans.

 



4. Modeshowerna: Jag har haft turen att få gå på två OdlR-shower, Spring 12 och Pre-Fall 12, den här terminen och det är verkligen en upplevelse. Att stå och trängas med kändisar och modevärldens mäktigaste människor medan man tittar på modeller med vackra kreationer är en speciell känsla.

 



5. Alla fina, soliga New York-dagar: Den här hösten har det varit superfint väder och jag har försökt njuta av det så mycket som möjligt. Solen har stått rakt in i mitt rum nästan varje morgon, härligt att vakna upp till!

 



6. Sötsaker: Ni har kanske märkt att jag är lite av en godisgris och den här terminen har jag verkligen slagit rekord i att äta donuts, cupcakes, pannkakor, godis, muffins etc. etc. Inte så hälsosamt, men ibland måste man ju få njuta av livet.


Jessica

Där sitter ju Lisa Love! :)

2011-12-18, 09:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback