Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Vårt Kreta-hem

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Stackars Martin ligger utslagen i sängen efter en natt utan sömn och lång dag i solen. Har haft världens bästa första dag, men eftersom jag inte riktigt är i sömnstadiet ännu tänkte jag visa lite bilder på vårt fina hotell:


Minoa Palace är helt fantastiskt fint! Två stora poolområden, tennisbanor, inomhuspool, spa-avdelning, flera restauranger, fina grönområden, nyrenoverat gym etc. Efter bara en dag har jag blivit förälskad i området, som för övrigt ligger mitt i Platanias och därför har nära till lokala restauranger, shopping och uteliv.



Efter att ha läst att stranden var rätt stenig och trist blev vi positivt överraskade när vi gick ner för att titta på den tidigare idag. Visst, det är inte den mest kritvita och lena sand jag någonsin sett men definitivt acceptabel! Jag hann inte doppa mer än tårna idag men det kändes som att temperaturen i havet ligger på ca 25 grader.


När vi kom in på rummet stod en frukskål, vatten och en flaska vin och välkomnade oss, supertrevligt. Rummet är stort med utsikt över poolområdet från balkongen. En TV, skrivbord, fräscht badrum, en divan (!) och skön säng - vad mer kan man önska sig?

Beatrice

Hej Sofie!



Följer din blogg konstant! Jättefin.



Jag var på kreta, platanias förra året den här tiden och vädret var underbart. Men ett tips!!! Hyr en jeep med öppet tak och bila till stranden som heter Elafonissi. Helt sjuuuuuukt fint där och du och din pojkvän kan hitta eran egna lilla strand och ligga på. Man kan snorkla och de finns restaurang där med mat. Och medans ni bilar efter klippväggarna så kommer ni träffa massor med getter och se de underbara grekiska småbyarna.



Ni får bara inte missa det!!!!

2011-08-19, 08:56:53
Hemsida: http://beauroraa.wordpress.com
johnny

vill också bara dra iväg :)

2011-08-19, 11:18:15
Hemsida: http://johnnyponken.blogg.se/
Sabina

Hej S!



Här kommer jag med FIT frågor igen. Du besvarade min fråga så bra förra gången och det är två till som jag vill ställa till dig.



1. Kan man beställa lite material från FIT du vet broschyrer och så som de skickar hem i pappersformat. Tycker att deras hemsida är lite jobbig, hittar ingenting!

2. Var du på FIT innan du började för att se hur det är eller sökte du bara utifrån det du har sett på internet och så? :)

2011-08-19, 13:44:45
Hemsida: http://callmes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback