Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Matinspiration

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer

Jag tycker som många vet om att laga mat, men det är inte alltid fantasin räcker till när man ska komma på något gott att laga till middag. Därför tänkte jag höra med er:


Är det någon som har lite bra tips på hemsidor etc. med spännande recept och annat som kan inspirera till att göra vardagsmaten för en stackars student både god, nyttig och inte alltför komplicerad att tillaga?

Double J Cherrycoke

Hon har massor med goda och supernyttiga recept som du kan modifiera om så det passar din smak och plånbok: http://blog.fatfreevegan.com/Ha en fin dag!/ Jennie

2011-08-29, 00:50:05
Hemsida: http://doublejcherrycoke.blogspot.com/
Emma

Har lagat flera maträtter jag hittat här! Supergott!http://kryddburken.se/Här är rätt billig mat som är lätt att laga:

http://studentkrubb.se/

2011-08-29, 12:17:33
Hemsida: http://emmzie.se
emelie

det är svårt det där med matlagningsfantasin. "vad ska vi äta ikväll?". sällan man kommer på något vettigt faktiskt som inte är typ köttfärsås eller korvstroganoff. vi kör faktiskt linas matkasse här hemma nu och det har gett oss en hel del inspiration och massa nya goda recept. :)

2011-08-30, 15:27:40
Hemsida: http://whirl.se/blogg
julia

ARLA.SE har många bra recept tycker jag :) fast det kanske du redan visste men iaf :)

2011-08-30, 21:01:06
Annie

http://www.doitdelicious.com/Jessica Seinfelds hemsida. Du har ju inga svårigheter med att hitta exakt de ingridienser som anges heller ;)

2011-09-02, 23:00:40
Hemsida: http://anythingbyannie.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback