Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Cancelled

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Hade några minuter av panik tidigare idag när jag öppnade ett e-mail från flygbolaget jag bokat min resa till New York med och det stod såhär:


Inte det man helst vill läsa när man bara har några dagar kvar hemma i Sverige. Som tur löste det sig; istället för att åka den 27 augusti åker jag dagen efter. Kommer fram sent på söndagen, dagen innan jag börjar skolan, men det är bara att finna sig i situationen.

Däremot kan jag ge ett litet minus till personale på Iceland Express. Visst, de är ett lågbudgetföretag men det betyder inte att man behöver låta otrevlig och nonchalant mot sina kunder i telefon. Inte ens ett "sorry about that" fick jag när jag meddelade att mitt flyg blev inställt. Dåligt!

Niles

Hej, hur e läget?

2011-08-12, 19:56:22
Hemsida: http://dirtyhome.blogg.se/
aimay

Dagens blogg tävling!Kika in och läs mer!

/Kram

2011-08-12, 20:00:36
Hemsida: http://aimay.blogg.se/
Leyenda - To the sound of a heartbeat pounding away

Det är alltid tråkigt med "oprofessionalitetet", men jag är glad för din skull att du kommer iväg i alla fall! Och till New York, så underbart!Kram

Ella

2011-08-12, 20:44:14
Hemsida: http://leyenda.blogg.se/
anneli

verkligen sjukt dålig stil! :S vad ska du läsa i Usa?

2011-08-12, 20:49:19
Hemsida: http://mineinspiration.blogg.se/
jevve

åh vad fin blogg! :)

2011-08-12, 20:49:39
Hemsida: http://gilova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback