Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

After work

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Nyss hemkommen från en härlig kväll med mina fina arbetskamrater. Vi åt middag på Haket och jag tog en god rätt med oxfile- och kycklingspett. Det enda negativa var väl att jag råkade äta bearnaisesås som innehåller smör (laktos) och blev lite halvt uppsvullen i magen. Men vad gör det när man har så roligt sällskap?
Förresten hörrni!
Jag vet att jag har varit lite dålig på att svara på frågor och så de senaste veckorna, speciellt när det gäller min utbildning och FIT. Har egentligen ingen bra ursäkt mer än att jag glömmer bort det eftersom jag jobbar, träffar vänner, är med pojkvän etc. etc. Men jag tänkte såhär: om någon vecka eller så, efter jag kommit hem från Kreta, kör vi en frågestund där jag svarar på precis allt ni kan undra över. Lovar att jag ska dedikera tid till det då! Låter det bra?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback