Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Upstate New York

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Nu när jag tittade igenom våra bilder från USA-resan med familjen 2008 kom jag och tänka på ett speciellt härligt besök vi gjorde i upstate New York. Våra grannar hemma i Helsingborg har vänner där och de bjöd in oss att hälsa på en dag och natt, ett exempel på den otroliga amerikanska gästfriheten. De bor på en stor gård mitt ute i skogen med en gigantiskt trädgård. Vi hade en härlig dag promenerades på deras ägor och grillning på kvällen - det var även första kvällen jag fick se eldflugor, så superfina! På natten kom det värsta åskovädret jag någonsin upplevt, och jag och Lollo som låg i samma säng trodde vi skulle dö, men dagen efter var himlen lika blå som kvällen innan.

Om några veckor ska jag åka dit igen. Jag har haft kontakt med familjen och de vill gärna att jag kommer och hälsar på. Tror det kommer bli jätteskönt att komma ut i naturen och andas lite frisk luft. Längtar!




ullrika

Vilket härligt hus! Och vilka härliga människor!

2011-05-02, 00:08:03
Hemsida: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback