Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tidig morgon

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Sådär, nu är klasserna registrerade för nästa termin och klockan är bara lite efter sju på morgonen. Fick ta en del tråkiga klasser (Introdcution to Physical Sciences bland annat, låter rätt dötråkigt faktiskt) men också ledigt på torsdag och fredag så att jag kan göra mitt internship. Riktigt spännande ska det bli!

Förresten, har ni någonsin sett en mer perfekt säng? Tänk hur sagolikt bra man skulle sova i en sådan.

Bilden kommer ifrån Livet Hemma

Sofia

Hej! Tack för en otroligt inspirerande blogg! Din blogg har sen du var veckans blogg blivit en av mina absoluta favoriter! HAr under några tråkiga timmar på mitt jobb surfar runt bland alla dina inlägg och längtat till NY :)

Nu till min fråga, skulle det va möjligt anlita dig som "personal shopper"? Det är några saker jag gärna skulle vilja få tag i från usa bla bare minerals foundation :) det är ju ganska mkt billigare på andra sidan atlanten. Du får hemskt gärna maila mig, oavsett svar. :)

Keep up the good work!

2011-04-28, 15:05:05
Hemsida: http://tigerfian.blogg.se/
Sara

Åh så fint!!

2011-04-28, 16:22:44
Hemsida: http://littlenova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback